قیمت چوب پلاست

مواد تشکیل دهنده چوب پلاست پودر چوب ( خاک اره ) و پلیمر می باشد . مجموعه دنیز وود سعی نموده با استفاده از پلیمر نو با ثابت نگه داشتن قیمت چوب پلاست کیفیت کار خود را افزایش دهد و تا جایی که امکان دارد با اضافه کردن پلیمر خواص مکانیکی و مقاومت چوب پلاست را افزایش دهد .

معیار انتخاب پروفیل چوب پلاست

در نظر گرفتن قیمت چوب پلاست یکی از معیارهای انتخاب پروفیل چوب پلاست می باشد . با توجه به استفاده روزافزون و نوع پروفیل و قالب در تعیین قیمت چوب پلاست ، دنیز وود سعی نموده تا به صورت روزانه قیمت چوب پلاست را در اختیار متقاضیان عزیز قرار دهد . در ادامه مقاله قیمت چوب پلاست در مورد قیمت و کاربرد کامپوزیت چوب پلاست توضیح داده شده است .

قیمت چوب پلاستیک ( Wood plastic Composites )

قیمت چوب پلاست براساس ضخامت و محل مورد استفاده ( کاربری ) قیمت گذاری و طبقه بندی می شود . چوب پلاست که به عنوان چوب مصنوعی شناخته شده است جایگزین مناسبی برای چوب طبیعی می باشد . چوب پلاست با ضخامت های مختلف و به شکل پروفیل تولید و عرضه می شود . یکی از روش های تولید این پروفیل روش اکستروژن ترموپلاستیک می باشد . و در برخی موارد از تزریق پلاستیک استفاده می کنند . پودر چوب یا خاک اره ای که در گذشته برای تولید چوب پلاست استفاده میشد دارای پایه غیر سلولزی بوده است مانند چوب پوست بادام زمینی ، بامبو یا کاه .

امروزه برای تولید چوب پلاست از چوب درختان سوزنی برگ و پهن برگ مانند کاج ، بلوط ، صنوبر یا چنار استفاده می شود . قیمت چوب پلاست با توجه به نوع چوب استفاده شده در تولید آن متفاوت می باشد . به دلیل ظاهر زیبایی که این پروفیل دارد برای پوشش کف بسیاری از مکان ها مانند رستوران های روباز ، فضاهای تفریحی لوکس و غیره مورد استفاده قرار می گیرد . چوب پلاست هایی که در بازار ایران به فروش می رسند ، عمدتا تولید داخل می باشند.

 

قیمت چوب پلاستیک
چوب پلاست

 

موارد استفاده از چوب پلاستیک

برای بار اول در اوایل دهه ی 90 میلادی به منظور پوشش کف پروفیل چوب پلاست مورد استفاده قرار گرفت ، و به عنوان جایگزین مناسب چوب طبیعی معرفی شد . این پروفیل ها عمدتا برای پوشش فضای باز خانه ها و نمای چوبی ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند . قیمت چوب پلاست به علاوه برای طراحی باغ ویلا ، ساخت نیمکت ها در مبلمان شهری ، ساخت نرده برای خانه هایی که حیاط دارند از این پروفیل استفاده می شود . مزایای زیاد ، ویژگی های مطلوب و دوست دار محیط زیست بودن موجب شده استفاده از کامپوزیت چوب پلاست روز به روز افزایش یابد . به طور کلی کاربرد چوب پلاست عبارتند از :

  1. کف پوش
  2. دیوارپوش
  3. سقف کاذب
  4. مبلمان شهری ( نیمکت ، گلدان ، آلاچیق و…)
  5. لوور
  6. اسکله سازی
  7. حصار سازی
  8. صنعت خودرو سازی
  9. چارچوب های در و پنجره و اسکلت ساختمان
  10. محوطه سازی استخر
  11. انواع سازه های پیش ساخته
  12. فضای داخلی ساختمان مانند پارتیشن بندی و دکوراسیون

نقاط قوت و ضعف چوب پلاست

با توجه به اینکه جنس ورق چوب پلاست از پلی اتیلن و خاک اره می باشد ، با بهره گیری از این پروفیل می توان محصولات مشابه ی را که با استفاده از چوب طبیعی تولید می شود را تولید نمود . چوب پلاست آب را به خود جذب می کند ، اما در عین حال در برابر پوسیدگی و خوردگی مقاوم است . چوب طبیعی در دمای بالا دچار خمیدگی می شود و تغییر فرم می دهد ، اما چوب پلاست در برابر خمیدگی و تغییر فرم از خود استقامت نشان می دهد .

یکی دیگر از مزایای چوب پلاست این است که می توان با استفاده از قطعات بازیافتی و قطعات چوبی بی استفاده این پروفیل را تولید نمود . چوب پلاست به رنگ کردن نیازی ندارد زیرا در رنگ های متنوع تولید می شود . در بازار ایران ظرفیت فروش چوب پلاست توسط تولید کننده های داخلی تکمیل می شود . اما با توجه به اینکه قسمتی از مواد اولیه این محصول خارجی می باشد ، در نهایت قیمت چوب پلاست افزایش پیدا کرده است .

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت چوب پلاست به وب سایت دنیز وود مراجعه نمایید ، هم چنین می توانید از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید .

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 3]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
Call Now Button